diumenge, 26 de juliol del 2009

11ª Etapa: Dòrria - Puigcerdà

Crònica de la etapa que ens porta a la Cerdanya:
Sortim de Dòrria, aquest cop l'equip al complert.

Ja en un primer moment ens envaeixen els dubtes però amb l'ajud del mapa trobem la senyalització ràpidament.

La primera part de la etapa és una constant pujada per pista, bastant enlairats per sobre de la carretera de la Collada de Toses. El vent fred fa que no patim de calor a pessar del fort sol.


Es deixa la pista per agafar un corriol que ens porta per la falda de la muntanya, en una zona de vegetació baixa. Les vistes són francament espectaculars.


El corriol enfila decidit fins que ens porta al Coll de la Creu de Maians, una zona d'extensos prats que ens permeten divisar per primer cop La Molina. Ja som a tocar de la frontera i ens anirem trobant diferents fites frontereres.

Seguim per un corriol, a trams polsegós, que ens porta finalment al Coll de Mercé, una zona encara més àmplia de pastura on divisem ja la propera Cerdanya als nostres peus.


A partir d'aquí el camí davalla constanment, alternant corriol i pista, fins que, ja em plena vall de la Cerdanya, arribem al poble de Vilallobent. A partir d'aquí i per asfalt arribarem a Puigcerdà.


Ja en tenim una altre etapa. Solament falta la traca final que pensem fer al Setembre, si el temps ho permet. Enrere queda el Cap de Creus, La Albera, La Garrotxa i el Ripollès...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada